Бесплатные минусовки, плюсы, тексты песен
Главная Регистрация Обратная связь
Логин:
Пароль:
Каталог
    минусовок
рус.: 0-9 А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   Детские Национальные
eng.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Из кинофильмов Разное
  Поиск минусовок:   В каталоге 130574 минусовки Изменение тональности и темпа      Удаление вокала из песни
Реклама:


Минусовка A Me Me Piace O Blues

Pino Daniele

MP3 320 kBit/s 44100 Hz 8.41 Mb 3:40Текст песни A Me Me Piace O Blues (Pino Daniele):

A me me piace 'o blues
E tutt'e juorne aggio cantа
Pecchи so stato zitto e mo и 'o mumento 'e me sfuca'
Sono volgare e so che nella vita suonerт
Pe chi tene 'e complessi e nun' 'e vт
A me me piace 'o zucchero ca scenne dinto 'o cafи
E cu 'na presa d'annice ma chi и meglio 'e me
Tengo 'a cazzimma e faccio tutto quello che mi va
Pecchи so' blues e nun voglio cagnа'
Ma po' nce resta 'o mare
E 'a pazienza 'e suppurta'
'a gente ca cammina miezo 'a via pe sbraita'
I' vengo appriesso a te
Pecchи so nato ccа
Sai che so niro niro
Ma nun te pozzo lassа'
A me me piace chi da 'nfaccia senza 'e se ferma'
Chi и tuosto e po' s'arape pecchи sape c'adda da'
Aiza 'o vraccio 'e cchiщ per nun te fa 'mbruglia'
E dalle 'nfaccia senza te ferma'
A me me piace 'o blues e tutt'e juorne aggiт canta'
Pecchи m'abbruscia 'o fronte 'e 'na manera aggio sfuca'
Sono volgare e so che nella vita suonerт
So' blues astregne i dienti e sono mo
Ma po' nce resta 'o mare
E 'a pazienza 'e suppurta'
'a gente ca cammina miezo 'a via pe sbraita'
I' vengo appriesso a te
Pecchи so nato ccа
Sai che so niro niro
Ma nun te pozzo lassa'
E sono mo, sono mo, sono mo
E sono mo, sono mo, sono mo
E sono mo, sono mo, sono mo
E sono mo, sono mo, sono mo
E sono mo, sono mo, sono mo
E sono mo, sono mo, sono mo
E sono mo, sono mo, sono mo

Версия для печати Версия для печати


    

Вся информация, представленная на сайте www.ruminus.ru получена из открытых источников в интернете и не предназначена для коммерческого использования. Все минусовки, плюсы тексты песен и другой контент принадлежат их авторам. Ответственность за неправомерное использование вышеуказанных материалов ложится на конечных пользователей.
Минусовки, плюсы и тексты песен,
2007—2019 © www.ruminus.ru
  Рейтинг@Mail.ru Пользовательское соглашение       

в
в
е
р
х